• Tesla Model 3 Long Range
    Tesla Model 3 Long Range
    De leasetopper voor 2020 zeer goed uitgerust met een heel goed bereik
€ 779

Leaseprijs *

12 %

Bijtelling

Elektrisch

Brandstof

€ 58.980

Catalogusprijs

* Indicatieve berekening Excl.BTW o.b.v full operational lease 60mnd 15000 km per jaar

Tesla Model 3 Long Range

Model 3 is volledig elektrisch, dus u hoeft nooit meer brandstof te tanken. Als u de auto thuis 's nachts oplaadt, is de batterij volledig opgeladen wanneer u 's morgens wakker wordt. En ook onderweg kunt u de auto gemakkelijk opladen—bij ieder openbaar laadpunt of met het oplaadnetwerk van Tesla. Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 16.000 Superchargers en iedere week worden er zes nieuwe locaties geopend.

De All-Wheel Drive van Tesla bestaat uit twee onafhankelijke motoren. In tegenstelling tot conventionele all-wheel drive-systemen, regelen deze twee motoren digitaal het koppel naar de voor- en achterwielen—voor een aanzienlijk betere handling en tractiecontrole. Uw auto kan ook met één motor rijden, dus als een van de motoren uitvalt, kunt u veilig met de andere motor doorrijden naar uw bestemming.

560 KM

Actieradius

Ja

Drie fasen laden

75 kWh

Accucapaciteit

870 kWh

Snelheid snelladen

Dit is een voorbeeld berekening voor een Tesla Model 3 LR en is ter indicatie. Interesse in een ander model/type? Boxsons Autolease is niet merk gebonden , neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen