Overige leasevormen

Bij Boxsons Autolease kunt u kiezen uit verschillende leasevormen. Er is er altijd eentje die het best bij u past. U bepaalt zelf waar de nieuwe leaseauto aan moet voldoen. Naast Full Operational Lease en Shortlease zijn er nog een aantal andere vormen.

Netto Operational Lease
Bij deze leasevorm is er buiten de houderschapsbelasting geen sprake van aanvullende dienstverlening. Alle operationele zaken zoals bijvoorbeeld onderhoud, WA/casco verzekering en pechhulp zijn hier niet bij inbegrepen. Er zijn wel verschillen en deze ontstaan doordat de Lessor bijvoorbeeld juridisch en economisch eigenaar is en dus ook verantwoordelijk is voor de motorrijtuigenbelasting (mrb). Tevens is de afschrijving een stuk lager. Wettelijk is namelijk vastgelegd dat, indien er sprake is van Operational Lease, de Lessor het restwaarde risico dient te dragen. Als de auto naar bijvoorbeeld EUR 0,- wordt afgeschreven loopt de Lessor geen risico op de restwaarde en is er dus eigenlijk sprake van een Financial Lease. De restwaarde dient dan ook substantieel en realistisch te zijn. Bij Netto Operational lease kan de lessee vooraf vragen om een koopoptie aan het einde van het contract. Bij het vaststellen van deze koopoptie zal dan ook rekening gehouden worden met deze wettelijke eisen op restwaarde gebied.

Etappe lease
Zit een medewerker nog in een proeftijd, dan is het fijner om deze periode te verkorten tot 12, 24 of 36 maanden. Na deze periode kunt u de auto kosteloos inleveren. Een andere mogelijkheid is om samen een nieuw leasecontract op te stellen.

Re-lease
Het leasen van een gebruikte auto levert zowel fianciële als voorwaardelijke voordelen op. Een mooie oplossing voor de zzp'er of een startende onderneming. Hierbij kunnen wij of uzelf de auto leveren. Heeft u zelf een auto gevonden welke voldoet aan de door u gestelde eisen en welke voldoet aan de voorwaarden om een aanmerking te komen voor re-lease? Dan kunt u bij ons terecht voor het leasen ervan. Het inzetten van een gebruikte auto uit onze eigen vloot behoort ook tot de mogelijkheden. Het komt namelijk wel eens voor dat een auto voortijdig door een klant wordt ingeleverd. Deze bieden we via onze site weer aan.

Flexi lease
Speciaal geschikt voor een nieuwe of tijdelijke medewerker, een project voor een bepaalde duur, een bedrijf in oprichting of een startende onderneming. U kiest alleen de gewenste klasse, het gewenste beschikbare model en of u 1.000 km, 2.000 km of 3.000 km per maand verwacht te gaan rijden. De looptijd is minimaal 6 maanden. Daarna is het contract per dag opzegbaar.

 

Offerteformulier

Zo snel mogelijk een maatwerk aanbod van een model naar keuze? Vul hiernaast het formulier in en we nemen snel contact op met een passend voorstel.

Offerte